Eli siis juttu meni niin, että "tilasin" tammikuussa Claylle pään hollannista. Sain tietää viestiteltyäni tämän paikan myyjän kanssa, että koska lähetyksissä on ollut ongelmia, joutuisin odottamaan muutaman kuukauden. En tosiaan jaksanut odottaa niin kauaa, vaan peruin tilauksen ja he vastasivat, että se on OK. En siis maksanut sinne mitään. Lähetin vain, että mitä haluan ja sitten yhteystietoni.  Eli siis tilauksen piti olla kuollut ja kuopattu. Hankin pään käytettynä suomesta.

No sitten minulle tuli sellainen lähetyshomma, että mene hakemaan paketti sieltä ja sieltä. Äitini kävi hakemassa sen, sillä olen nyt isälläni. No, hän sitten soitti minulle, että saako avata paketin ja sanoin että saa toki. No sitten hän sen avasi ja ilmoitti nauraen, että Claylla nyt sitten on kaksi päätä XD Ja, ettei pakerissa tullut mitään laskua.

No, eihän se toki Clayn pääksi jää, koska Clay on nyt Clay, enkä halua enää sen hahmoa muuttaa! Jos hyvin käy, niin saan tosiaan pitää sen ihan ilmatteeksi, mutta jos he alkavat kysellä maksua (mitä epäilemme) niin isäni lupasi sen maksaa <3

Kauheeta, kun näitä nyt tulee ryminällä ja IHAN erilaiset nuket, mitkä olivat alunperin ostolistallani 8'D

Mutta mitä sitten! Suunnitelmia voi muuttaa, ja olen TODELLA tyytyväinen tähän juttuun^^ Parin lapsenvahtikeikan jälkeen pääsen tilailemaan Jikolle kroppaakin.

- Gotten